ПОДГОТОВКА ЗА ИЗПИТИТЕ НА КЕЙМБРИДЖ

(KET (A2) / PET (B1) / FCE (B2))

Този курс ще даде на детето ви всичко, от което се нуждае, за да вземе изпит на Кеймбридж на желаното от него ниво – KET, PET или FCE. Обучението помага на децата да се подготвят за изпита чрез забавни истории и интерактивни занимания, които работят за едновременното подобряване на четирите основни езикови умения – слушане, говорене, четене и писане. То помага на децата да надградят необходимата за нивото лексика и граматика и ги запознава с различни техники, включително работа по двойки, групова работа и работа по проекти. Курсът отразява всички скорошни промени в изпитите на Кеймбридж и дава съвети, практически тестове и материали за подготовка на децата.

За кого е подходящ този курс?
KET: Деца на 8+ години, които искат да вземат изпита KET.
PET: Деца, които вече са взели KET и искат да вземат изпита PET.
FCE: Деца, които вече са взели PET и искат да вземат изпита FCE.

Продължителност на курса
2 модула по 60 академични часа или 120 академични часа годишно

График
Заниманията ще се провеждат в Американския колеж в София. Потвърждение за точните дни ще получите след регистрация при сформиране на групите.

Ползи от курса
По време на курса децата получават материали от изпита и упражняват специфични за изпита стратегии и техники. Те надграждат умения, лексика и граматика, необходими за успешното вземане на изпита.

Учебна система
Подготвителни учебници на Кеймбридж.

ПОДГОТОВКА ЗА IELTS

Този курс ще усъвършенства езиковите ви умения по английски, необходими за успешното вземане на изпита IELTS. До края на курса ще знаете какво точно да очаквате в деня на изпита. Благодарение на специалните съвети на оторизирани изпитващи на теста, този курс ще ви подготви за най-добрия възможен резултат. Ще правите истински тестове в истински изпитни условия и ще получите обратна връзка на какво трябва да наблегнете за да усъвършенствате уменията си за изпита.

За кого е подходящ този курс?
Курсът е подходящ за хора близо до желаното ниво на IELTS.

Продължителност
40 академични часа.

График
8 седмици по 5 академични часа или интензивно в 4 седмици по 10 часа в 2 занятия седмично
Заниманията ще се провеждат в Американския колеж в София. Потвърждение за точните дни ще получите след регистрация при сформиране на групите.

Ползи от курса
Курсът дава практически съвети за успешни изпитни стратегии и тактики, надгражда лексика и граматика и подобрява уменията за говорене и писане на английски.

Учебна система
Подготвителни материали за IELTS.

Измерване на напредъка
Учителите дават обратна връзка по време на целия курс.