Лидери в дарителството

Развитието на Американския колеж в София се подкрепя от щедри лични и корпоративни дарения, помагащи на нашите талантливи ученици да завършат образованието си и създаващи модерна учебна среда. Американският колеж приема с благодарност дарения на всякаква стойност. 

С поглед към бъдещето на нашите деца се надяваме да се присъедините към един от дарителските ни клубове и да инвестирате в развитието на колежа и в образованието на нашите ученици. Дарителските клубове са начин завършилите Американския  колеж, техните родители и приятели да споделят личния си успех и да подкрепят образованието на следващото поколение ученици. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Направете своя избор от следните дарителски клубове 

Клуба на президента  дарения над 10,000 лева 
Приятели на Американския колеж в София   дарения от 5,000 до 9,999 лева 
Дарителски клуб "д-р Флойд Бляк" дарения от 1,000 до 4,999 лева
Клуб "25 години от възраждането на Американски колеж в София"  дарения от 250 до 999 лева 

Вашите дарения отиват в сърцето на колежа и подкрепят учениците, преподавателите и средата, в която те се обучават и работят. Членовете на дарителските клубове се възползват от специални възможности за участие в живота на Американския колеж през цялата година, включително ексклузивни събития, инициативи и персонализирана комуникация. 

За повече информация и за начините да се присъедините към дарителските клубове се свържете с Георги Методиев (g.metodiev@acsbg.org).

Д-р Ибрахим Мезиад

Родител, Клуба на президента

 За мен училището е втори дом за децата ми. Tо предлага знание, наука и характер, за да изгради новите лидери на следващите поколения. Американският колеж подготви трите ми деца за сблъсък с живота. Всеки от тях успя да остави своя белег в колежа и в университетите в чужбина. Затова искам да продължавам да подкрепям Американския колеж - за да създадем успешни и велики поколения в нашата общност. 

Яна Караджова

Випуск 2003

11 години изминаха от началото на моята професионална реализация и все още почти ежедневно осъзнавам колко много съм получила от Американския колеж. И все още ежедневно се запитвам: „какъв щеше да е животът ми, ако не бях учила в Американския колеж“. По време на обучението си получих много знания и умения и ми се струва честно да дарявам. Дори да оставим настрана честността, смятам, че инвестирам в нашето общо бъдеще – изграждане на поколения от млади хора, които са мотивирани, имат силен морален компас и се чувстват овластени да преследват мечтите си. За мен дарителството ни приближава стъпка по-близо до един по-добър свят.

Нора Хесе

Випуск 1997, дарителски клуб "д-р Флойд Бляк"

Дарявам, защото вярвам, че Колежът трябва да остане училище за будни и кадърни млади хора, не само за привилегировани. И защото искам да подкрепя учениците, които са в същото положение, както аз бях някога.   

Ник Георгиев

Випуск 1997

Американският колеж в София ми помогна да се изградя като личност, предостави ми знания и разви у мен аналитично и критично мислене. В колежа намерих безценни приятелства, образованието ми помогна да успея и да водя щастлив и пълноценен живот.  

Любица Герасимова

Випуск 2001

Подкрепям Американския колеж в София, защото вярвам, че предоставя най-доброто и всеобхватно образование на Балканите, както и най-добрата подготовка за живота.