Висш финансов мениджър гостува на Бизнес клуба в колежа

На 16 декември 2019 г. Бизнес клубът в колежа посрещна Марсел ван ден Бош, мениджър „Финанси България“ в „Загорка“ АД. Висшият бизнес лидер изнесе лекция пред учениците и отвърна на тяхната любознателност с ценни съвети в областите финанси, бизнес и лидерство.

В сегашната си форма Бизнес клубът в колежа съществува от 2015 г. и се отличава с висока посещаемост и интерес от страна на учениците. Неговите членове обикновено проявяват изявена склонност към бизнес областите или имат намерение да специализират в бизнес, икономика, финанси и да придобият управленчески умения. По време на ежеседмичните срещи учениците обсъждат актуални теми от световната и местна политика и икономика, като се възползват от възможностите за запознанства и споделяне на идеи с амбициозни връстници със сходни нагласи и устремени към високи цели.

За Бизнес клуба е практика да кани лектори, като често това са установени лидери от разнообразни области като бизнес, политика, спорт и култура, които с охота споделят с учениците ценни житейски и професионални съвети, какъвто е и случаят с гостуването на г-н ван ден Бош.

„Останахме възхитени от неговата презентация и учениците имаха възможност да му зададат много въпроси. Той любезно отвърна на всички със задълбочени отговори, мъдрост и щипка хумор.“ – коментира Преподавателят – спонсор на клуба Жанина Здравкова.