Как да ни намерите

С обществен транспорт: 

С автобус: Вземете автобус номер 76 в посока ж.к. Младост. Някои от основните спирки по маршрута на автобуса са НДК, Орлов мост и Хотел „Плиска”. Слезте от автобуса на спирката веднага след като подминете отляво хипермаркет ХИТ. Това е шестата спирка след завоя от бул. „Цариградско шосе” за бул. “Александър Малинов” в Младост. След това тръгнете по алеята с дървета от двете страни, така че бизнес сграда „Тилия център” да остане отляво. В края на алеята ще видите портал. Ако имате предварителна уговорка с някого в колежа, служителите на пропускателния пункт ще бъдат информирани за това и ще Ви упътят към сградите на колежа, след като погледнат Ваш документ за самоличност.

Бихте могли да вземете и автобус номер 111, който свързва комплексите Люлин и Младост и се движи по Околовръстния път. Ако сте взели автобуса в посока Младост, трябва да слезете на втората спирка след като напуснете Околовръстния път. Ако пътувате в посока Люлин, слезте от автобуса на спирката веднага след като подминете отляво хипермаркет ХИТ. След това тръгнете по алеята с дървета от двете страни, така че бизнес сграда „Тилия център” да остане отляво. В края на алеята ще видите портал. Ако имате предварителна уговорка с някого в колежа, служителите на пропускателния пункт ще бъдат информирани за това и ще Ви упътят към сградите на колежа, след като погледнат Ваш документ за самоличност.

С метро и автобус: Вземете метрото в посока ж.к. Младост. Слезте на метростанция Академик Александър Теодоров-Балан. Продължете пеша или използвайте автобуси номер 76 и 111 за една спирка, докато подминете отляво хипермаркет ХИТ. След това тръгнете по алеята с дървета от двете страни, така че бизнес сграда „Тилия център” да остане отляво. В края на алеята ще видите портал. Ако имате предварителна уговорка с някого в колежа, служителите на пропускателния пункт ще бъдат информирани за това и ще Ви упътят към сградите на колежа, след като погледнат Ваш документ за самоличност.

С автомобил: 

Движете се по бул. “Цариградско шосе” по посока ж.к. Младост. На отбивката за Младост завийте надясно. Продължете направо по бул. “Александър Малинов” до разклонението на пътя скоро след като подминете отляво хипермаркет ХИТ. Завийте надясно по алеята с дървета от двете страни, в края на която ще видите портал. Така бизнес сграда „Тилия център” би трябвало да остане отляво. Паркирайте автомобила си на паркинга пред портала и изминете останалото разстояние пеша, освен ако нямате предварителна уговорка да влезете с автомобила си в района на колежа. 

С такси: 

Ако пътувате към колежа с такси и шофьорът не знае къде се намираме, обяснете, че Американският колеж се намира до Академията на МВР, по-известна като „Полицейската академия в Симеоново”. 

Карта на маршрутите на тези и други автобуси, обслужващи район Младост: