Английски и приказки

Опознайте английския език чрез най-вълнуващите приказки. Насладете се на ученето в компанията на любими герои от приказките, които оставят трайно впечатление върху деца от всички възрасти. Приказките носят поуки, които остават в съзнанието ни през годините. Изучаването им на английски език в ранна възраст е едновременно забавно и образователно и оставя незабравими спомени у децата. С помощта на разнообразни истории, игри и дейности децата започват да се изразяват свободно на английски език, като научават думи и фрази, докато се забавляват. Децата в предучилищна възраст започват да пишат и да изучават първите граматически правила. Нашите учители опознават всяко дете отблизо и използват занимателни способи да задържат интереса на децата.   

 

За кого е подходящ този курс?

Курсът е предназначен за деца на възраст от 4 до 7 години с ограничени познания по английски език. Това е начален курс, съответстващ на „pre A1“ от Общата европейска езикова рамка.

 

Групи

Децата са разделени на 2 групи според възрастта и нивото на владеене на английски език.

Малки разказвачи: 4 - 5 години

Големи разказвачи: 6 - 7 години

 

Продължителност на курса:

2 модула по 45 академични часа

 

График
Преподавателите в екипа са висококвалифицирани учители - български учител по английски език и учител с майчин британски английски език. Заниманията ще се провеждат в Американския колеж в София през седмицата от 16:30 до 18:00 часа. Потвърждение на точните дни ще получите след регистрацията, когато се сформират групите.

 

Цени

Цена на един модул 745 лв.
Цена на целия курс 1350 лв.
Отстъпка за втори член от семейството 10%

*Всички цени са с ДДС.

Ползи от курса

С течение на времето децата изграждат езиковите си умения в забавна и творческа англо-говоряща среда. Светът на приказките предлага поглед към общоприетите ценности и богатство от думи и изрази, които лесно могат да се приложат в ежедневните ситуации. Децата се научават да слушат истории и да проследяват сюжета; да назовават предмети и движения; да пеят песни и да играят малки роли на приказни герои; да следват инструкциите на учителите и да се чувстват комфортно в изцяло англоезично обкръжение. Големите разказвачи придобиват първите си писмени и граматически умения.