Дарения от завършили колежани

Завършилите разбират

Завършилите разбират, че образованието може да бъде много повече от установения учебен план. Американският колеж подсигурява неповторимо разнообразие от извънкласни дейности. Нашите възпитаници разбират това, защото са го изживели в колежа. 

И затова даряват. 

Завършилите даряват за финансова помощ – за да дадат възможност на българските деца да се обучават във вдъхновяващата среда на колежа. 

Завършилите даряват за ученически дейности – защото знаят, че истинските въображение и вдъхновение се извисяват извън класните стаи, независимо дали в репетиции за мюзикъла, сбирки на клуба по астрономия или биотехнологии, или на баскетболен мач в „Балона“.

Завършилите даряват за преподаватели и академични катедри – защото са достатъчно мъдри да знаят, че когато учителите са овластени и ценени, това изцяло променя подхода им към учениците.

Завършилите даряват за учебния комплекс – защото знаят от какво значение са училищните пространства и как те оформят и насърчават качественото образователно изживяване в колежа.

Завършилите даряват за кръга „Инез Абът“ - защото вярват в смисъла и важността на достъпното и качествено образование за млади жени извън София. 

Завършилите даряват без условия – защото имат доверие на училището да насочи тяхната подкрепа там, където е най-необходима. Финансова помощ, ученически дейности, преподаватели и академични катедри, учебен комплекс, дарителски кръг „Инез Абът“, безусловни дарения са възножните дарителски категории на https://www.acs.bg/bg/giving/donate/.

Благодарим ви, че дарявате! Вие разбирате!

july-1-2022-acs-alumni-reunion-204