Външни програми и езикови курсове

school-1974369-1920

Офисът за външни програми към Американския колеж е водещ учебен център в България. Целта ни е да предоставяме висококачествено обучение на деца от всички възрасти, както и на възрастни, които искат да подобрят уменията си по английски език. Насърчаваме ученето през целия живот, подготовката за успех и увереността за пълноценно участие в глобализирания свят. Нашите учебни програми дават възможност на учениците ни да преследват своите страсти и най-амбициозните си житейски цели, независимо дали става въпрос за творчески занимания, по-нататъшно образование, професионална квалификация или кариера на най-високо международно ниво.

Предлагаме голямо разнообразие от курсове за деца и възрастни, от начинаещи до напреднали, в съответствие с Общата европейска езикова рамка. Предлагаме целогодишни курсове, както и пролетни и летни лагери. Всеки урок от нашите курсове е индивидуално разработен, като се вземат предвид знанията и способностите на всеки ученик и се цели подобряване на ефективната му и уверена комуникация във всяка англоезична среда.

Дейностите по външните програми се провеждат в кампуса на колежа, където се радваме на удобства като най-модерни класни стаи, компютърни лаборатории и спортни съоръжения. През лятото голяма част от заниманията на децата ни се провеждат в нашия просторен и красив парк.

 

 

Кои сме ние?

От ляво на дясно можете да откриете ядрото на нашия екип, което се състои от учителка по Английски език и Музика/Изкуство Maria Androulakaki, Ръководител Външни програми Мила Русева, Координатор по Учебната дейност Alana Waghorn и учителката по Английски език и Наука Лора Стефанова, които представляват нашия екип с богат международен опит. Техният експертен опит варира от преподаване на абсолютно начинаещи до напътстване на напреднали професионалисти в овладяването на техните комуникационни умения.

 

Контакти

Външни програми
📞 02 974 4144
📧 courses@acsbg.org