arts-fest-2024-program-poster

Фестивал на изкуствата 2023

събота, 10 юни, 2023 г.

На Фестивала на изкуствата празнуваме таланта на нашите ученици и духа на нашата общност. Особено популярни са представленията, изложбите на визуални изкуства и забавленията за малки и големи, подготвени от десетките ни ученически клубове. 

Фестивалът на изкуствата е традиция на колежа от средата на 90-те години на миналия век и е празник посветен на талантите, отдадеността и духа на нашите ученици, който показва различни аспекти на тяхното образователно преживяване извън класната стая и същевременно набира средства за важни проекти като извънкласни дейности, финансова помощ и подобрения в учебната среда.

На изданието на Фестивала на изкуствата през 2023 г. бяха събрани над 70 000 лева за обновяване на тревното футболно игрище и за финансова помощ.

Учениците от колежа са главното действащо лице на Фестивала със своите сценични изпълнения и щандове на клубове. Но има много начини, по които останалите членове на общността могат да се включат и да направят Фестивала на изкуствата 2024 успешен: като присъстват и доведат приятели и роднини, като дарят награди за традиционната томбола на Фестивала на изкуствата, като намерят спонсори за каузите на събитието - финансова помощ и подобряване на материалната база на училището, като организират продажби на лакомства и освежителни напитки по време на събитието - и това са само някои от възможностите.

Станете част от Фестивала на изкуствата 2024 на 8 юни!

Каузи за набиране на средства в полза на общността: Чрез неповторимото академично и извънкласно преживяване, нашите ученици олицетворяват идеалите и ценностите, заложени в мисията на училището. Те усвояват умения и нагласи, които имат своето влияние върху бъдещето на България. В този дух, ние с гордост продължаваме нашите традиционни усилия да разширяваме възможностите за привличане на надарени ученици, които не биха могли да учат в колежа без финансова подкрепа.

Постоянна кауза за постъпленията от Фестивала на изкуствата:
Фонд за стипендии

Освен това, и от името на нашите ученици, обявяваме, че приходите от Фестивала на изкуствата ще бъдат насочени към подобряване на нашата среда и спортни съоръжения. Всеки принос добавя стойност за нашите ученици. Този проект ще се финансира изцяло от фондонабиране различно от постъпленията от учебни такси. Целта ни е в първия етап на обновяването на нашите спортни съоръжения да съберем 300,000 лева.

Kауза за постъпленията от Фестивала на изкуствата през 2024
Обновяване на Спортните съоръжения 

Възможности за спонсорство: Успехът на Фестивала на изкуствата изисква подкрепа от нашата общност. Популярна дейност за набиране на средства е томболата с награди. Моля, включете се в тази важна част от Фестивала на изкуствата: индивидуално, чрез работни контакти или посредством личен ваш контакт. Популярността и успехът на томболата зависи от дарените от вас награди и същевременно е прекрасен начин за организации и бизнеси да достигнат до повече хора в нашата по-широка общност.


Рекламни възможности за спонсори по време на Фестивала на изкуствата:
Представяне на банери и на лога
Разпространяване на рекламни материали
Представяне на рекламни материали и на продукти
Представяне на названието/логото на спонсорите ни в публикациите на колежа

Ако желаете да дарите награда или имате други идеи за подкрепа на колежа, моля, свържете се с Офис “Развитие” на advancement@acsbg.org и добавете името си към списъка със спонсори.

Our prizes for the raffle include a PlayStation 5, a GoPro Hero 9 Action Camera, a bike, vouchers, books, and many, many more. ...

Tentative Schedule and Map for Arts Fest 2024