Представление на Театралната програма на български език

28 февруари 24 | 19:00

Аудитория "Уитакър"

Театралната програма на български език ви кани да се насладите на

нашата емоционална, въздействаща и блестяща пиеса

"Хотел между тоя и оня свят"

написана от Ерик-Eманюел Шмит,

в превод на Снежина Русинова-Здравкова,

с режисьор Мариан Бачев.

 

Жулиен Портал, обикновен редактор на вестник, внезапно се появява в хотел, без никакъв спомен как е пристигнал там след внезапна автомобилна катастрофа. Но този хотел не е обикновен: прозорците са заключени, няма стълбище, а асансьорът е само един. Шестима мистериозни лекари в черни палта се грижат за всички гости на хотела. Има гости от всички сфери на живота: арогантна бизнесдама, стар и мъдър магьосник, добродушна чистачка. Всичките споделят една обща черта: всички те са между живота и смъртта, между небето и земята, заседнали в хотел между тоя и оня свят.


И докато гостите чакат съдбата да поеме своя ход, се случват множество вълнуващи събития: Делбек не може да спре да мисли как да лиши семейството си от наследство, Мари е отвлечена от призрачния асансьор, а Жулиен се влюбва до уши в новопристигналата в хотела смела и вдъхновяваща Лора.


Нервно разпитвайки лекарите, облечени в черно, в търсене на нова информация, гостите очакват съдбата им да бъде решена от един обикновен асансьор: нагоре - небето, надолу - животът.


Предстои луда въртележка от сълзи и радост, любов и раздели и 90 минути ценни житейски уроци.

Нямаме търпение да ви посрещнем
на 28 февруари 2024 г. в 19 ч.
и
на 29 февруари 2024 г. в 17 ч.
в Аудитория "Уитакър".

Билети на място, като има и предварителна продажба.