Курсове за деца и тийнейджъри

Регистрацията е затворена.

child-865116-1280

Нашите курсове за деца и тийнейджъри имат за цел да предоставят на учениците уменията, необходими за щастлив, успешен и независим живот след училище. Ние вярваме, че всяко дете е индивидуална личност, която заслужава целенасочено внимание и уроци, съобразени с нейните специфични нужди.

Английският език е врата към широкия свят, така че ние се фокусираме върху изграждането не само на знания, но и на увереност, интуиция и гъвкавост в начина, по който нашите ученици използват езика, за да се изразяват. С екип от учители с различен произход и диалекти, нашите курсове се провеждат изцяло на английски език, за да отразят мултикултурността на езика.

Можете да очаквате висококачествено обучение, предоставено чрез уроци, които се фокусират върху практически умения и разнообразни дейности, контексти и материали. Знаем, че чувството за позитивност, сигурност и ангажираност е ключът към успешното учене и че можете да се доверите на нашите квалифицирани и опитни учители да предоставят образование с най-високо качество.

Тук ще намерите списък с нашите курсове за деца и тийнейджъри:

Английски чрез приказки

Английски и наука Academic Skills

Английски чрез изкуство

Английски за деца и тийнейджъри

Творческо писане

  Индивидуални уроци и малки групи

 

Групи: От 4 до 12 курсисти. За сформиране на група са нужни най-малко 4-има курсисти.

Методология: Цялото обучение се провежда на английски език и се фокусира предимно върху развитието на практически езикови умения. Използваме учебници на известни издателства и ги допълваме със забавни и интерактивни материали, създадени от нашите висококвалифицирани преподаватели. Курсовете, които изискват индивидуално съдържание, се разработват от нашите учители.

Измерване на напредъка: Учителите предоставят обратна връзка директно на учениците по време на целия курс. В края на всеки модул диагностичните тестове подчертават както новоусвоения език, така и областите за подобрение. Резултатите от тестовете се придружават от доклад с индивидуални коментари от страна на учителя.

Къде? Куровете се провеждат в сграда Сандърс. Нейната локация можете да намерите на картата с всички сгради на терирорията на Американския колеж.

Как да се запишете за курс?

 1. Попълнете регистрационната форма и запазете час за изпит на вашето дете от бутона долу. Изпитът се провежда в Американския колеж в София, в сграда Сандърс Хол.
  1. Ако предстои курсът да започне:
   • Детето се явява на 10 минутен устен тест в избрания от вас ден и час.
   • В зависимост от възрасста на детето ви, може да се наложи да се яви на допълнителен тест по четене и писане, с продължителност до 30 минути.
  2. Ако курсът вече е започнал (с изключение на курса "Творческо писане"):
   • Детето се явява на 30 минутен изпит, включващ слушане с разбиране и говорене, в избрания от вас ден и час.
   • Детето се явява на 30 минутен изпит, включващ слушане с писане и четене, веднага след първата част, свързана със слушане и говорене.
 2. Ние ви изпращаме договор и приложенията към него.
 3. Подпишете и изпратете получените документите.
 4. Платете таксата за обучение.

  * Моля, обърнете внимание, че мястото на детето ви е гарантирано само след плащане на таксата.
  ** В случай, че вашето дете е било част от нашите курсове през академичната 2022 - 2023 година, устен и писмен изпит не са необходими, САМО попълнете регистрационната форма.

Контакти

📞 02 974 4144
📧
courses@acsbg.org