Завършили колежани представят: Кариерен Кошер

От съществуването на Тук-Там, основана с участието на колежани от випуски 2002 и 2003, дългосрочна кауза на организацията е насърчаването на мотивирани българи с образование и опит от чужбина да се приберат в България. Кауза е и за Мариела Вачева ’04, Диляна Коджаманова ’09 и Мила Топалова ’10 и това е основният мотив в предстоящото събитие "Кариерен кошер": събирането на едно място на международно образование и опит с прогресивни български бизнеси. Мила и нейният екип очакват 1500 кандидати да посетят Кошера на 4 септември в Интер Експо Център в София, срещайки се с над 90 компании. 

Екипът на "Кариерен кошер" е подготвил динамичен ден, изпълнен с нови активности и богата семинарна програма за новите тенденции в съвременните работни среди. Програмата е разделена на 3 блока, като проследява професионалната пътека на талантите от началото на кариерата им до превръщането им в предприемачи и старта на собствения им бизнес. Изявени лектори от международни компании ще изнесат вдъхновяващи кратки речи с практични и полезни съвети, гарнирани с няколко дискусии и уъркшопи. 

Споменахме ли, че "Кариерният кошер" се провежда под патронажа на президента на Република България Румен Радев? Разгледайте страницата на събитието, споделете с приятели и – ако планирате да го посетите, непременно се регистрирайте, безплатно и задължително е.