Клубът за италианска култура дари хранителни продукти

В края на декември 2021 г. Клубът за италианска култура в колежа дари над 33 килограма разнообразни дълготрайни продукти от първа необходимост на домакинства в неравностойно положение в Балчик и околните населени места. В рамките на кампанията "Коледен дух" учениците от клуба, чийто спонсори са д-р Росица Тодорова и д-р Паулина Тодорова, събраха и изпратиха за разпределение провизиите. 

“Колежът разширява нашия мироглед и ни помага да осъзнаваме с колко много разполагаме, докато други имат толкова малко. Учи ни да помагаме на онези в нужда по всички възможни начини и сега, по време на пандемията, когато още повече хора са в нужда, трябва да свършим нашата част.” - коментираха Яница Канева, вицепрезидент на клуба и Румен Виденов, президент на клуба, като добавиха: “Благодарни сме на всички, които се включиха и дариха храна за инициативата ни!” 

Поздравяваме учениците от клуба и техните ръководители за участието в благородната инициатива и пожелаваме на Клуба за италианска култура в колежа още успехи и през тази година.