Езиковите курсове в колежа вече са онлайн

Запишете се за Лятно училище 2020

Обявеното в България извънредно положение постави на изпитание гъвкавостта и подхода към работата на всички. Заедно с дистанционното обучение, което бързо въведохме за учениците на колежа, нашите курсове поетапно също преминаха в онлайн вариант – първо за възрастните и тийнейджърите, а след това и за най-малките курсисти на възраст от 5 до 10 години.

Курсовете запазиха своята структура и съдържание. Уроците са все така увлекателни, а деца и възрастни ги очакват с нетърпение. Лесно достъпни са - на един клик разстояние, а най-малките показват завидни технологични умения. Живата връзка с преподавателите се осъществява чрез видео платформи и така курсистите общуват с познатите учители, а не със записани видео уроци. Децата се радват да видят своите приятели от курса, а родителите са щастливи, че обучението продължава. Единствената разлика е, че курсът не се провежда в колежа. И понеже започнахме навреме, курсовете ще приключат по график.

Разбира се, това е временна мярка. Всички с нетърпение чакаме да се върнем в класните стаи, защото предстои най-забавната част от годината - лятото и незабравимото лятно училище на колежа. Научете повече за него, защото записването започна.