Фестивалът на изкуствата започва с осми клас

Фестивалът на изкуствата е преди всичко забавление. Още по-преди всичко е чудесен начин да се подкрепи фонда за стипендии в колежа. Ученическите клубове даряват 20% от спечеленото на фестивала за стипендии. А сега ще ви кажем какво правят осмокласниците.

През седмицата преди Фестивала нашите прекрасни подгответа провеждат предварителна продажба на талони за лотарията. 100% от техните продажби постъпват във фонда за стипендии.

Преди всичко забавление, нали така? Част от забавлението е състезанието между осмите класове  коя секция ще продаде повече билети. Децата могат да се обърнат към съучениците си, със сигурност чукат на вратите на учителите и служителите (това е много удачен начин и те да подкрепят общността), също така носят билети на приятелите си от други училища, както и в семействата си. Така не само се осигуряват фондове за повече стипендии, а и се популяризират Фестивала на изкуствата и колежа.

Миналата година постиженията на тази предварителна продажба бяха рекордни – браво, Випуск 2022!

Тази година осмокласниците реализираха продажби в размер на 2896 лева. Поздравления!

И специални благодарности на секция 8/7, която убедително спечели състезанието. От името на съучениците си лидерът на 8/7 Адриана Чапанова получи заслужените награди, дарени от спонсорите Playground и Mondelez.

Стипендия от колежа може да се окаже жизненоважна за семейство, което има заслужаващо дете, но ограничени средства. И ние можем да помогнем на тези прекрасни ученици да учат в колежа – тук.