Фестивал на изкуствата 2015

На 6  юни се проведе нашият традиционен Фестивал на изкуствата. Времето беше прекрасно и  много ученици, родители, завършили ученици и приятели на колежа посетиха събитието, за да празнуваме заедно.

Празникът бе открит с Класически акцент и литературно четене в Концертната зала. Веднага след него се състоя и Артистичната селекция в аудитория „Уитакър“, където гостите се насладиха на представленията на клуба по българска драма, групата по модерни танци, клуба по английска драма и мюзикъл, както и на индивидуални изпълнения. Списание „Беседа“ организира литературно четене в градината „Дафина.“
 
Дейностите на открито привлякоха и деца, и възрастни. Имаше забавления за всеки вкус: надуваема пързалка, замерване с мокри гъби, турнири по шах и табла, щандове за барбекю и храна от различни страни, и разбира се, конна езда. В края на празника любителите на рок и поп музиката се събраха пред външната сцена,  за да чуят изпълненията на любимите си колежански групи.
 
Благодарим на всички, които подкрепиха Фестивала на изкуствата тази година: на онези наши ученици и учители, които се включиха като доброволци; на клубовете, дарили голям процент от набраните средства на Програмата по изкуства; на  родителите и Родителско-учителската асоциация. Благодарим и на компаниите, организациите и приятелите на колежа, които осигуриха над 100 награди за томболата тази година. Радваме се, че станахте част от Фестивала на изкуствата 2015!
 

Снимки от събитието можете да разгледате във фотогалерията на сайта. 

 

 

СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА КОМПАНИИТЕ, ОРГАНИЗАЦИИТЕ И ХОРАТА, КОИТО ПОДКРЕПИХА ФЕСТИВАЛА НА ИЗКУСТВАТА 2015!

 

 

 

 

                       

 

 

                                                   

 

                         

          

 

                    

 

 

                

 

 

                

  

     

                

 

 

          

 

                                                                             

 

 

                         

 

 

                              

 

 

 

г-жа Елена Чорбаджийска

г-жа Елизабет Филипова-Алексиева

Родителско-учителска асоциация на Американския колеж в София