Награден преподавател от Американския колеж в София

На 10 ноември треньорът по тенис на маса и преподавател по математика Иван Динков беше награден за завоюваното първо място от отбора на колежа – девойки на Ученическите игри, София 2015. Момичетата ни са шампиони на София за трета поредна година, като имат и две шести места на републикански състезания.

Награждаването се състоя в Малък градски театър „Зад канала”. Част от наградата беше покана за постановката „Балкански синдром.” В тържествената церемония участваха представители на Министерството на младежта и спорта, Министерството на образованието и науката, Българската aсоциация за спорт за учащи, заместник-кметът на Столична община Тодор Чобанов, директори и учители на образователни институции на територията на столицата.

През тази година шампионките на София бяха: Румина Георгиева 9/3 (първа ракета и капитан на отбора), Кристина Капитанова 9/2, Бояна Атанасова 9/4 и Кристина Георгиева 9/8.

Като дългогодишен треньор на отборите по тенис на маса, приносът на г-н Ивайло Димитров за този пореден успех остава неоценим.

 

 

Поздравления за отбора и треньорите!