Фонд за ученически дейности, Пролет 2015

Скъпи ученици,

Дойде време за новия кръг за кандидатстване за финансиране от Фонда за ученически дейности (ФУД). Това е отлична възможност за отделни ученици или групи от Колежа да намерят финансова помощ за реализиране на чудесни идеи и значими инициативи.

По-долу ще намерите Power Point презентация, която дава подробна информация за фонда. От линка под нея можете да изтеглите формуляра, който трябва да попълните, както и обяснение как да го предадете. След като се запознаете с тази информация, ако имате въпроси, моля, свържете се с мен.

 

 

Student Activities Fund at ACS - Spring 2015

 

ACS Student Activities Fund - Grant Application Form - Spring 2015

 

 

Успех на всички!

Зейн Мерик
Декан на учениците
Американски колеж в София

 

Етапи по кандидатстването:

1. Изпращане на формуляр за кандидатстване: 25 февруари 2015 г. (да се изпрати по имейл на ACSstudentfund@gmail.com)

2. Обявяване на класиралите се проекти: 27 февруари 2015 г.

3. Защита на проектите пред комисията от ФУД: 4 март 2015 г., 15:30 ч., Конферентна зала, Сандърс Хол

 

Фондът за ученически дейности (ФУД) е основан от членове на Родителско-учителската асоциация и Консултативния съвет към Фонда на завършилите ученици в Американския колеж в София за подпомагане на ученически извънкласни проекти, дейности и събития. Учениците или различни техни дейности могат да бъдат финансирани със сума до 500 лв. В есенния кръг на настоящата учебна година следните ученически организации получиха финансиране: Клуб “Дебати“ към Американския колеж, Клуб по медицина към Колежа и Проект „Заедно в час“.

Всеки, който желае да подпомогне Фонда за ученически дейности, може да направи това, като влезе в страницата Дарения за Колежа - Дарете сега и избере категория Клубове и извънкласни проекти. Благодарим Ви!