Фонд за ученически дейности

Скъпи ученици,

Фондът за ученически дейности (ФУД) е основан от членове на Родителско-учителската асоциация и Консултативния съвет към Фонда на завършилите ученици
на Американския колеж в София за подпомагане на ученически проекти. Учениците или различни техни дейности могат да бъдат финансирани със сума до 500 лв.

Всички клубове, извънкласни проекти и спортни отбори в колежа, както и дванадесетокласници, осъществяващи независими зрелостни проекти (SIHP) могат да кандидатстват за субсидия.

До момента следните ученически организации са получили финансиране: Клуб по медицина, Клуб “Дебати“ и Проект „Заедно в час в Американския колеж“.  Тази година ще има два кръга на финансиране, есенен (срок за кандидатстване - 03 ноември) и пролетен (срок за кандидатстване - 14 февруари). По-долу ще видите линкове към документите, съпътстващи обявяването на ФУД и настоящия кръг за кандидатстване - Пролетен 2016. Първият документ (Power Point презентация) дава подробна информация за фонда и графика за процеса на кандидатстване. Вторият документ съдържа формуляр, който учениците трябва да попълнят, както и обяснение как да го предадат.

Комисията на ФУД се състои от родители, завършили колежани, преподаватели, представители на Ученическия съвет, както и декана на учениците. Следва график за кандидатстване към Фонда за ученически дейности, сезон Есен 2016 г.

Това е изключителна възможност за учениците от Американския колеж. Моля, обърнете внимание на тази информация и преценете дали ще се възползвате от предложението на ФУД.

Успех на всички!
 

1. Срок за предаване на проектите: 14 февруари 2016 г. (неделя) до 12:00 полунощ

2. Обявяване на класиралите се проекти
: 19 февруари 2016 г.

3. Защита на проектите: седмицата на 22 февруари 2016 г., очаквайте дата


ACS_Student_Activities_Fund_Grant_Application_Form_Spring_2016


Student_Activities_Fund_at_ACS_Spring_2016

Всеки, който желае да подпомогне Фонда за ученически дейности, може да направи това, като влезе в страницата Дарения за Колежа - Дарете сега и избере категория Клубове и извънкласни проекти. Благодарим Ви!