ОТНОВО НА УЧИЛИЩЕ

На 15 септември ученици, преподаватели и много родители отбелязaха началото на учебната 2014-2015 година.

Учениците бяха официално посрещнати в Аудитория „Уитакър” от д-р Пол Джонсън, Президент на Колежа. Д-р Джонсън представи новите преподаватели, ръководители на Блокове и координатори по Програма „Творчество, действие и служба в полза на обществото“. Всички присъстващи посрещнаха с бурни аплодисменти осмокласниците – 186 ученици от Випуск 2019. Осмокласниците бяха представени на училищната общност, след като направиха обща снимка за спомен от първия си ден като възпитаници на Американския колеж в София. Росен Вутов, Вицепрезидент на Ученическия съвет, връчи знамето на осмокласниците на представител на випуска.

Цялото училище се събра пред Острандър Хол за традиционната обща снимка. Д-р Джонсън връчи купата „Флойд Бляк” на Блока, победител от съревнованието за изминалата година – браво, Блок Falcons! Със снимката за спомен от първия учебен ден приключи официалното откриване на новата учебна година – тази и други снимки от 15 септември можете да разгледате във фотогалерията на сайта.

Пожелаваме на всички ученици, родители, преподаватели и служители в Американския колеж много здраве и много успехи през цялата година!