Благотворителен ревю-спектакъл на наши ученици събра 6500 лева

На 21 март в „Paradise Center“ Клубът за мода и връзки с обществеността към Американския колеж в София организира за втора поредна година благотворителен ревю-спектакъл „Изкуството да даряваш.“ След като миналата година клубът събра 3500 лева за ремонта на Онкологичния диспансер в София, на тазгодишното ревю бяха събрани 6500 лева, които ще бъдат дарени на Ученическия институт по математика и информатика (УчИМИ) при БАН.

Основната цел на УчИМИ е да предостави още една възможност за откриване, развитие и изява на заложбите на учениците, които имат склонност към по-задълбочено изучаване на математика и информатика. Участието на български ученици в международни състезания изисква не само задълбочени познания в съответната област, а и финансови средства. Със събраните от ревюто пари талантливи български ученици ще имат възможност да пътуват, за да представят страната ни на международни състезания.

В събитието взеха участие 24-ма ученици на Американския колеж в София, а голямата изненада беше появата и на 11 учители на сцената. Над 300 гости подкрепиха благотворителния ревю-спектакъл и станаха дарители в благородната инициатива. Благодарим на Клуба за мода и връзки с обществеността с президент Томислава Томова, вицепрезидент Емили Машева и ръководител Борислава Кирилова за усилената работа и им пожелаваме успех!

 

 

Специални благодарности на Родителско-учителската асоциация към Колежа, г-жа Мариела Букова, Wotan Fashion и компаниите, които подкрепиха събитието: